En overbliksfacist, en brudekjole og en ægte date…

Sikke en catch-phrase, hva?

Overbliksfacisten er mig. Alle, der på nogen måde har arbejdet sammen med mig i den ene eller anden form, ved at jeg skal have et overblik over alt.
Jeg dobbelttjekker alt. Ikke på den nervøse neurotiske måde, men så jeg er 100% sikker i min sag og kan videreformidle i god tro.
Når ikke jeg har overblikket over noget, så bliver det rigtig uoverskueligt for mig. Det kan både være mit budget såvel som en arbejdsopgave. Typisk er det dog mit budget, men jeg har dog taget mig sammen til at snakke sammen med min bankrådgiver nu. Klap mig lige på skulderen, tak.

Igår failede jeg dog fælt i overblikskategorien, da jeg sov over mig og istedet for at være på Amager kl 8.00, nåede klokken at blive 12. Til mit forsvar havde jeg fået besked på at tage en lille detour undervejs, nu hvor jeg alligevel ikke overhovedet var særlig tæt på Amager, men fint var det fandme ikke.

Så istedet for overblikket, så fik jeg en morgenmad, der bestod af instant-kaffe og lakridskonfekt og gav mig i kast med at undskylde, at det altså var det der mørklægningsgardins skyld, for man kan jo ikke se, at det er lyst udenfor bla bla bla….

*tager lige et øjeblik til at vende øjne af mig selv*

Heldigvis fik jeg tjent mine point hjem igen via hårdt arbejde og kom tilbage i min overbliks-comfort zone. Så når folk ringer til mig idag med panik-spørgsmål, så kan jeg forhåbentlig svare lige med det samme!

Noget helt andet er, at den brudekjole, som jeg skulle sy til min veninde, nu skal revurderes, da vi igår fandt ud af, at hun kommer til at have en mave, der strutter til den tid. Det lyder som om, vi er et par, men hun har altså en rigtig ægte kæreste, som skal være far. Hun overnattede hos mig og indviede mig i sin baby-mistanke og som den classy lady jeg er, har jeg jo selvfølgelig en graviditetstest i skuffen.

Jeg begyndte jo selvfølgelig at pive (læs: hyle. “Ej, er du okay jose??” – spurgte den nyligt gravide og lettere chokerede veninde) og snakke om strikkeopskrifter. Hun tog det edermame i stiv arm. Hun er nok verdens sejeste surprise-gravide! Og det er hendes kæreste, som fik besked over telefon, også!
Jeg tror ikke vi var nogen (læg mærke til hvordan jeg rigtig regner mig selv for at være en del af det nu), der sov specielt meget ovenpå den nyhed, men ej hvor er de bare mega seje og hold da helt kæft hvor jeg glæder mig! Bryllup og baby alt sammen i 2017.

Jeg skal dog lige vente med at kigge på graviditetsbrudekjoler, for jeg begynder at pive af at se billederne. Min Pinterest-konto bliver en meget skruk opslagstavle, så jeg må nok hellere få fjernet nogle cookies. Ikke fordi jeg pt. nyder alle de datingsites er-du-ensom-kom-og-find-kærligheden-ads, som på nuværende tidspunkt popper op alle steder, men jeg tror altså heller ikke at brystpumpe-reklamer og ads for mommy-fitness er meget bedre.

I den helt anden ende af skalaen, hvor hverken brudekjoler eller babyer (!!) er på tale, står jeg så og skal på en ægte date.
Med ‘ægte’ date mener jeg den der slags, hvor man tager ud og spiser på et ret så fancy sted.

Problemet er bare, at jeg slet ikke er fancy overhovedet.
Jeg ved ikke en skid om hvilke vine, der er gode til hvad og hvad det er, der er så fantastisk ved at betale 120 kr for en avocado-mad. Jeg havde engang en app, der hjalp mig med at koge et æg…

Ikke at jeg jo på nogen måde skal stå for maden, men min uvidenhed kommer 100% til at skinde igennem overfor både mandfolk og tjenerpersonale. Og så er der jo det med påklædning, som jo er en dilemma-kategori for sig selv.

Er det ok at have en sølvglimmernederdel på fx? Også selvom den får al bevægelse til at lyde som en børnehave i overtræksbukser, der går tur. Og må man godt ligne en rullepølse i pres, fordi man er en frossenpind, der har rigtig mange lag tøj på?
Hvilken farve og tekstur stof er også god ift. at kamuflere pletter? For jeg VED, at jeg spilder. Min æde-motorik har ikke udviklet sig siden jeg var 4 år, så jeg er lettere udfordret, når det kommer til både at spise og charmere på samme tid.

Stakkels mand. Det bliver nok sidste gang, han inviterer en dame ud, med forestillingen om en ‘fin’ aften. Jeg undskylder på forhånd til hans fremtidige dates. Jeg skal nok gøre mit bedste, for ikke at hælde uudtalelig fransk vin udover nogen. Mig selv inklusiv.

giphy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s