Voksen-level unlocked

Jeg sidder i toget på vej til Nyborg for at besøge min Mormor og Morfar i en strøget skjortekjole.

Jeg har altså aldrig begået mig særlig meget i strygning, da jeg har været af den overbevisning, at jeg bare ville gøre det værre. Og indrømmet, jeg er IKKE nogen stjerne til det!
Min mor gav mig et strygejern i indflyttergave, da jeg flyttede hjemmefra og har siden nydt at drille mig med, at det aldrig har været brugt. Men det har det altså. Jeg kan da erindre en gang eller to, da jeg boede i NV med min veninde, at vi havde det fremme for at stryge perleplader…
Ellers har jeg altid fået ting strøget for mig fordi 1. jeg er elendig til det, 2. jeg har virkelig ikke kunne tage mig sammen til at prioritere et strygejern ind i mit budget (Udsalg i Magasin – Strygejern: 54-0). Nu har jeg dog fået et i gave og må erkende, at man kan altså godt se forskel på, om en skjorte er taget direkte fra vaskemaskinen eller ej.

Da jeg var 15-18 år kan jeg også huske at have insisteret hårdnakket på, at man i hvert fald ikke kunne se forskel på om en trøje var af uld eller akryl. Eller om en læderjakke fra H&M Divided i virkeligheden var af det pureste plastik. Men jeg er heldigvis blevet ældre og det betyder også at bunken med strygetøj er en realitet. (desværre)

Men hold kæft hvor er jeg bare en motorisk udfordret 7-årig med et strygejern i hånden. Ikke nok med, at jeg gentagne gange fik strøget mine negle, så er jeg åbenbart også et geni til at lave små mærkelig buler i mit tøj. Det ligner at nogen har lavet et næse-aftryk i min kjole henover mit venstre bryst og så kan man for resten også se hvor på ærmefolden klumpe-dumpe her gav op og sprang videre til næste skjorte.

Og så ved jeg godt, at der sidder nogle stykke derude og brænder inde med en masse strygefaglige spørgsmål og jeg ved godt, hvad I vil spørge om! Svaret er ja, man kan godt komme til at stryge chokoladepletter ind i sit tøj. Specielt hvis man, som jeg, går igang med strygeprojektet tilpas sent til, at man næsten (læs: sagtens!) kan tage hul på chokoladekalenderen for næste dag – imens man stryger sin lyseblå kjole. Så lad lige være med det, lyder det her fra.

Voksen-level unlocked i strygning: minuspoint må dog tildeles for næse-tryk og chokoladepletter. Og for at gå igang skide sent og skulle herre tidligt op, uden at have pakket noget som helst eller have taget opvasken.. Rimelig elendig voksen…

img_0585

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s