Dame-tricket

Med risiko for at stereotypisere mit eget køn ift. håndtering af EDB-udstyr, så kan jeg informere om, at jeg har benyttet mig af det (indenfor min omgangskreds) velkendte dame-trick:

Hold sluk-knappen inde.

Tænd igen.

Start forfra.

Og dermed kan jeg byde velkommen til Rustbunken.com!
Navnet stammer fra min lejlighed i 2500 Valby, som ligger i et nyt, men noget rustent byggeri.

Jeg har tidligere været ovre på Yosofineblog.com, men da jeg havde mere kontakt med teknisk support hos bloggerspoint, end den gennemsnitlige teenager har med egne kropsvæsker, gav jeg op og starter nu forfra her.
Yosofineblog fulgte mig hele vejen til Spanien, tilbage til København og så til Aalborg og blev lagt på hylden, da jeg skulle igennem et længere sygdomsforløb.
Rustbunken.com er derfor også en frisk start for mig, hvor jeg er hjemvendt til København, har det meget bedre, snart er færdiguddannet cand.mag. og prøver at få en fod indenfor kommunikations-branchen ligesom så mange andre.

Jeg lover, at lave en masse kiksede ting, tage på akavede Tinder-dates med spøjse Tinder-mænd, kun tage billeder af semi-fotogen mad, berette om dumme ting jeg har sagt og stille spørgsmålstegn ved hvordan løbebukser lige pludselig blev acceptabelt hverdagstøj…

Velkommen til Rustbunken – Jeg håber, at det bliver hyggeligt!

3newfollowers

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18375203/?claim=e7q4ts2kfcp”>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s